DOBRO DOŠLI U GLOBAL ONE

Pouzdana kompanija za velike stvari!

Želimo biti najkonkurentnija inženjering-konsultantska kompanija na globalnom tržištu tako što ćemo biti najbolji u svemu što radimo – od načina komunikacije i kvaliteta proizvoda do naše brze usluge, a sve po pristupačnim cijenama. Posebnu pažnju posvećujemo našim proizvodima i uslugama koje plasiramo i koji su prepoznati daleko izvan granica Bosne i Hercegovine.

Vizija

Vjerujemo u mogućnost koju nude arhitektonska nastojanja: Radimo na pronalaženju jedinstvenih materijala koji poboljšavaju progresivne elemente dizajna fasade i koristimo kreativne tehnike rješavanja problema kako bismo ostvarili vašu viziju, a da pritom ostanemo svjesni mogućnosti reduciranja troškova.

Misija

Naša mantra je jednostavna: Pokazati vrijednost našim klijentima. Ovi ideali pokreću i naš stil upravljanja, kao i aktivnosti koje svakodnevno poduzimamo, bilo da su male ili velike. Želimo postaviti primjer kroz predanu radnu etiku, visoke standarde kvalitete i neprekidnu inovaciju.

Snaga

Naš tim predstavlja raznoliku bazu iskustva vezanog za dizajn fasade, arhitekturu i inženjerstvo. Vjerujemo u stvaranje okruženja koje potiče suradnju, ostavljamo prostor za otvoreni dijalog u kojem naši zaposlenici mogu razmjenjivati ideje i koncepte, koji u konačnici poboljšavaju našu cjelokupnu izvedbu i finalne rezultate.

KO SMO MI?

Global One je specijaliziran za poslove fasadnog inženjeringa, kroz posredovanje i savjetovanje, preliminarne crteže, radioničke i proizvodne crteže, zatim proizvodnju, pakiranje, isporuku i montažu finalnih proizvoda na mjesto ugradnje - bilo gdje u svijetu.

Naše proizvode i usluge vrlo pažljivo i personalizirano biramo, tako da zadovoljimo najviše zahtjeve i očekivanja naših kupaca.

Dopustite nam da vam pokažemo svoje sposobnosti! Spremni smo staviti na raspolaganje naše usluge i znanje kako bismo potvrdili naše specijalizirane vještine i kvalitetu u radu!

Visoko profesionalni

  • ARHITEKTI
  • INŽENJERI
  • TEHNIČARI
  • DIZAJNERI
  • KONSULTANTI

Za više od 12 godina postojanja kompanije realizovali smo više od 170 projekata u 15 zemalja na četiri kontinenta.

Naš tim primjenjuje stručnost u sistemima i materijalima kako bi riješio složene dizajnerske izazove, poboljšao konstruktivnost, povećao efikasnost i povećao sigurnost.

Radimo zajedno – sa timovima koji obuhvataju više država i kontinenata– kako bismo podijelili znanje i stručnost. Radimo širom svijeta sa vrhunskim arhitektima za visoko nagrađivanu arhitekturu.

Naša stručnost

Engineering/Sales
48
Tech/Supervision
50
Med/Consult
46
CGI/Design
32

NAŠI PROJEKTI U TOKU

OSTANITE SA NAMA!

0
RAZLIČITIH DRŽAVA
0
ZAVRŠENIH PROJEKATA
0
ZADOVOLJNIH KLIJENATA
0
GODINA ISKUSTVA

IZJAVE

KLIJENTI O NAMA

ts_wstadlbauer

"Global one je sinonim za najviše standarde - u poslovnoj etici, kao i u tehničkoj kreativnosti i izvedbi."

Dr. Walter Stadlbauer, CTO/COO
Schüco International KG, GER

74;unknown;unknown;Ewald;M?LLER;15

"Global One definiše novi tehnički standard u ovom regionu Evrope. Opremljena stručnošću iz oblasti fasadnih sistema, poduzetničkim idejama i poznavanjem razvoja nekretnina, kompanija radi na visokoprofesionalan način i naša međusobna saradnja funkcioniše savršeno."

KR Ewald Müller, CEO
Alu Koenig Stahl, AUT

te_aarian

"Global One se pokazao pouzdanim partnerom Schuco USA za inženjerske usluge. Njihov tim se sastoji od visoko motiviranih profesionalaca, koji se brzo prilagođavaju novim uvjetima i svi su spremni učiniti sve kako bi ispunili zahtjeve kupaca i njihove planove."

Attila Arian, President
Schuco USA LLLP

te_tsouris

„Tim u Global One kompaniji uistinu je svjetske klase i njihova sposobnost da za nas isporuče tako visokokvalitetan projekat u udaljenoj Africi govori čuda o njima. Profesionalnost je bila evidentna tokom cijelog razdoblja izgradnje, kao i postprodajna usluga koja je također bila izvrsna - projekat ne bi bio tako uspješan bez uključivanja Global One."

Theo Souris – Senior Project Manager
Mirage Leisure and Development, UAE

te_kmuzur

"Grupa profesionalaca vođena svojim dosadašnjim radom, iskustvom, znanjem i ambicijama kako bi zadovoljila rastuće zahtjeve tržišta."

Kenan Muzur, Director
Butmir d.o.o., BiH

te_jmemisha

"Tim vrhunskih profesionalaca čija je kvaliteta usluge jednaka njihovoj kreativnosti i strasti koju ulažu u svoj posao."

Jurgen Memisha, Architect
Xplan Studio, Albania

ts_sgolos

"Za nas predstavljaju primjer timske kreativnosti, maštovitosti, profesionalnosti, tolerancije i prijateljstva."

Sead Gološ, Architect
Grupa Arh d.o.o., BiH

te_ddrienzo

"Ponosimo se našim visokim standardima i pažnjom koju poklanjamo detaljima. Imajući to na umu otkrili smo da Global One uvijek nadmašuje naša očekivanja. Njihov je tim najpouzdaniji, najljubazniji i uvijek će ići korak dalje kako bi osigurali da smo dobro zbrinuti i da dobijamo najbolju uslugu."

David Di Rienzo, Owner & President
Razo Construction Inc., USA

te_saweidah

"Razvili smo nevjerojatno partnerstvo s Global One i njihova predanost radu ogleda se u svim aspektima projekata. ADAL cijeni njihovu pozornost posvećenu detaljima i kreativan pristup svim projektima čiji su dio već gotovo desetljeće.”

Sami Aweidah, Founder
Adal, UAE

te_mparker

“Global One je pokazao nevjerojatnu viziju u tome kako da s našim hidrauličkim sistemima vrata i pokretnih zidova sarađujemo u industriji fasada, brzo uočivši spajanje dizajna fasada s našim jedinstvenim hidrauličkim sistemima otvaranja za vrlo velika i specijalizirana područja. Izvrstan partner za otvaranje novih dizajna, tržišta i mogućnosti.”

Marshal Parker, Founder and Managing Director
Hydroswing and Hydrodoor Europe Ltd. UK

ts_rpacolli

"Svojim znanjem i iskustvom uspješno su ispunili sve naše visoke zahtjeve. Profesionalnost u radu Global One Vam uvijek daje ono nešto dodatno što nećete dobiti ni kod koga drugog."

Rustemm Pacoli, Director
M-Technologie, Kosovo

te_fmuster

"Global One nudi prepoznatljive proizvode vrhunske kvalitete i izvanrednu uslugu."

Franz Muster, President
Panoramic, USA

NAŠI PARTNERI