ZAŠTO GLOBAL ONE?

Svijet se u građevinskoj industriji okreće brže, a tempo ukupnih promjena sve više se mijenja. Ekonomija postaje sve jača i kompetitivnija. Tržište zahtijeva brz i kreativan odgovor.

Mi svoje znanje i iskustvo nesebično dijelimo sa svima vama. Međunarodnu mrežu partnera, najboljih profesionalaca u branši, stavljamo u Vašu funkciju. Od ideje do realizacije, kroz povezivanje i savjetovanje, tragamo za najboljim rješenjima, koja će Vam omogućiti sigurnost u planiranju, upravljanju troškovima i marketingu projekta.

Global One je idealna poveznica između investitora, arhitekta i projektanta s jedne strane i izvođača radova s druge strane. Drago nam je što možemo s vama podijeliti svoje znanje i iskustvo!

Rješavanje složenih dizajnerskih izazova

Poboljšanje konstruktivnosti

Povećanje sigurnosti

Povećanje efikasnosti - smanjenje troškova

Izuzetna kreativnost i konceptualno razmišljanje

Inženjering i prodaja

Objedinjujemo sve faze i procese izrade fasade, počevši od idejnih tehničkih rješenja do kompletne tehničke dokumentacije ili preliminarnih finansijskih projekcija do kompletnog budžeta. Bavimo se i kontrolom procesa nabave, nadzorom, praćenjem i stalnom kontrolom proizvodnog procesa uključujući proces isporuke i ugradnje finalnih proizvoda.

Naš multidisciplinarni tim stručnjaka sastoji se od mašinskih i građevinskih inženjera, arhitekata i ekonomista. Proizvode vrhunske kvalitete činimo lako dostupnima širom svijeta. Ponosni smo na ono što radimo i vaše potpuno zadovoljstvo naš je najveći cilj.

Naš tim potiče odvažnost u neobičnim pristupima i stvaranju prepoznatljive arhitekture. Posvećeni smo novim izazovima, napretku industrije i tražimo prilike koje proširuju naše sposobnosti i razlikuju nas od naših kolega..

Tehnika i supervizija

Svaki prozor, svaka vrata ili fasada, ali i svaki profil i svaki vijak jednako su nam važni. Uvijek i za svaki objekat. Tehnici i superviziji pristupamo na poseban i drugačiji način. Kroz individualiziran pristup i kvalitetnu realizaciju projekta, nastojimo postići da budete sretni i zadovoljni. Rado ćemo saslušati Vaše želje, spremni da našoj komunikaciji damo sasvim novu dimenziju.

Pronalaženje najboljih tehničkih rješenja je naš imperativ, kao i Vaše zadovoljstvo našim implementiranim rješenjima. U tu svrhu angažujemo sve svoje resurse: dragocjeno iskustvo, znanje i kompetencije koje posjeduje naš tim mladih i kreativnih ljudi.

Naše bogato iskustvo u jednoj od najvažnijih oblasti u građevinskoj industriji, ključni je vodič za uspješan dizajn i završetak svakog projekta.

Posredovanje i savjetovanje

Svijet se u građevinskoj industriji okreće brže, a tempo ukupnih promjena se sve više mijenja. Ekonomija postaje čvršća, tjesnija i kompetitivnija. Tržište zahtijeva promptne, kreativne i personalizirane odgovore. Global One ih konstantno traži.

Radimo marljivo i predano, kako bi Vama koji gradite ili to planirate u budućnosti, učinili dostupnim sva svoja dosadašnja znanja i iskustva. Od ideje do realizacije, kroz povezivanje, savjetovanje i koordiniranje, tragamo za najboljim rješenjima koja će Vam omogućiti sigurnost u planiranju i realizaciji investicije, ali i u finalnoj eksploataciji Vaših građevina.

Global One je idealna veza između investitora, arhitekata i projektanata s jedne strane i izvođača s druge strane. Rado ćemo svoja znanja i iskustva podijeliti s vama!

CGI i dizajn

U današnje vrijeme kada tehnologija neprestano i nezaustavljivo podiže razinu kvalitete proizvoda, nudeći odgovore na do sada nerješiva tehnička pitanja, postaje sve izazovnije prikazati kompleksna i sofisticirana tehnička rješenja.

Nastojali smo osmisliti moćan alat kako bismo na jednostavan način predstavili sve prednosti tehničkih rješenja i kvalitet naših proizvoda. U tu svrhu osnovali smo CGI odjel (Computer Graphic Image). Konačni proizvod CGI predstavlja jedinstvenu simbiozu inženjerstva i grafičkog dizajna. Ono u suštini predstavlja transformaciju kompleksnih i složenih inženjerskih rješenja u virtuelnu 3D sliku, lako shvatljivu svima.

Iskreno se nadamo da ćemo uspjeti u našem nastojanju i dobiti vaše pozitivne povratne informacije!

POSLOVNI MODEL

Naš tim je otvoren za sve sljedeće poslovne modele.

Po projektu

Poslovni model po projektu

U radu se ukazuje na raznolikost poslovnih modela u projektnom poslovanju i njihovu tendenciju da se protežu na nivoima organizacije

Po učinku

Poslovni model po učinku

Cijena proizvoda nije zasnovana na fizičkoj vrijednosti, već na učinku ili vrijednosnom rezultatu koji pruža u obliku usluge.

Po zaposlenom

Poslovni model po zaposlenom

Kreativnost koja mijenja igru pokreće se kroz raznolikost mišljenja– različiti tipovi stručnjaka se okupljaju kako bi sarađivali, gradili i nadmašili međusobne ideje.